Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η WiSE δημιουργήθηκε στα τέλη του 2000 από άτομα με πολύχρονη πείρα στον τομέα των υπολογιστών, με όρεξη, διάθεση και μεράκι για κάτι που για μας αποτελεί όχι μόνο εργασία αλλά και διασκέδαση. Η παρουσία της WiSE το διάστημα αυτό στον χώρο, απέδειξε τις δυνατότητες και την ποιότητα των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της. Καταφέραμε να αποτελούμε σημείο αναφοράς για την περιοχή της Κρήτης καθώς και αντικείμενο ευνοϊκών σχολίων στην υπόλοιπη Ελλάδα για τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουμε (SendSMS, Estate κ.α.).

Το πάθος μας για το internet μας ωθεί στο να αναζητούμε την τελειότητα και αρτιότητα των υπηρεσιών μας και την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση τους. Η αδειάλειπτη επαφή μας με τις τεχνολογικές εξελίξεις μας επιτρέπουν να είμαστε όχι απλά παρόντες αλλά πρωτοπόροι σε κάθε τι νέο.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε κάθε είδους βοήθεια, όλες μας τις γνώσεις για να συνδράμουμε στην αρτιότερη, καλύτερη και ταχύτερη λειτουργία της επιχείρησής σας. Επιθυμούμε και επιδιώκουμε μια στενή, περισσότερο φιλική και ανθρώπινη συνεργασία. Οι στόχοι σας αποτελούν στόχους μας και δουλεύουμε σκληρά, για να πετύχουμε την υλοποίησή τους.

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και μάθετε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε.